gördel som håller in magen korsett efter bukplastik 45235235234532WE

Stöd efter graviditet maggördel efter graviditet
Bindning i magen kan också påminna dina magmuskler hur man beter sig. Även om du kanske inte medvetet stramar din abs, hjälper komprimeringen dem att snäppa tillbaka från att sträckas för att rymma din baby.

Du kan drabbas av diastas recti vilket är ett tillstånd där muskeln som utgör magsväggens främre vägg, även känd som ”sex-pack” -muskeln sprids ihop vid din mittlinje.

Om du har på sig ett kompressionsplagg kan du också snabbare få ditt snitt. Komprimeringen ökar blodflödet till det området och hjälper till att minska svullnaden kring ditt snitt.

Om du hade en c-sektion, är ett bukbindemedel ett måste för din läkningsprocess.
Kompression över ditt snitt kommer att bidra till att minska smärtan som många kvinnor känner när de är

34242gg (10)

skratt
gråta
rulla över i sängen maggördel efter graviditet https://www.yoyopostpartumgirdle.com/se/post-pregnancy-girdle-belly-band.html.
De flesta människor är överens om att hantera din smärta utan att använda mediciner är bättre för din hälsa och din babys hälsa.

Bästa funktionen i bältesklämma
Det finns så många alternativ för bukbindemedel på marknaden idag. De bästa postpartumgirdlarna erbjuder följande funktioner:

En kombination av komfort och stöd – andningsbart tyg är ett måste, speciellt eftersom du kommer att ha på dig det i timmar i taget.
Rätt bukbindemedel bör också vara lätt att använda! Att använda badrummet bör inte vara ett uppdrag.
Förstärkta paneler i framsidan och baksidan av plagget för att stödja tryckpunkterna i din midsektion när du läker.
En snygg passform som garanterar att plagget inte släpper ut, även om du bryr dig om din nya baby och återupptar dina normala dagliga aktiviteter.
En krok och ögonlucka gör det enkelt att använda toaletten utan att behöva ta bort hela plagget också! Du kan lägga på den när du går ur sängen på morgonen och inte tänker på den igen tills du tar av den på natten. Faktum är att många kvinnor väljer att bära bindemedlet 24 timmar om dygnet – även när de sover – för att få maximal nytta av bukompression!

Vid första anblicken kan en bukbinder tycka som en onödig kostnad för kvinnor i postpartum. Men de resultat du ser kommer att göra investeringen i din kropp och din hälsa värt vartenda öre.

Varje kvinnas graviditet, födelse, c-sektionsåterhämtning och moderskapserfarenhet är lika unik som hon är.

En c-sektion är en kirurgisk födelse; en obstetrikare gör ett snitt i en kvinnas underliv och tar bort barnet genom denna öppning.
En C-sektion är en väldigt annorlunda process från en vaginal födelseupplevelse. Eftersom en c-sektion är stor bukoperation, är återhämtningen ganska annorlunda än en kvinna upplever efter en vaginal födelse.
Kvinnor som har oplanerade eller akuta c-sektioner efter en studie av arbetskraft kan uppleva fler utmaningar efter sina barns födelser än de som hade planerat c-sektioner i förväg.
Vi har sammanställt en återställningsguide för C-sektioner för att hjälpa dig att förstå vad du kan förvänta dig under din C-sektionsåterställning och hur du gör det så smidigt som möjligt.
C-sektionsåterställning och obehag

 

Det finns olika grader av obehag för kvinnor under återhämtningsperioden för c-sektionen.

I allmänhet tar det kvinnor längre tid att återhämta sig från c-sektioner än från vaginala födelser.
Det finns två snitt som måste stängas. Vanligtvis är den inre snitten – den i livmodern – stängd med stygn som kommer att lösas upp. Det yttre snittet – det du kan se på din hud – är stängd med stygn eller häftklamrar. Stygn brukar lösas på egen hand, men häftklamrar måste tas bort av läkaren.

När ska man söka medicinsk uppmärksamhet efter en C-sektion
Om du märker något konstigt om ditt snitt, kontakta din läkare omedelbart:

Inskärningen känns varm eller smärtsam att röra vid yoyo maggördel efter graviditet,
Om det blir mer rött och ömt,
Eller om det läcker någon form av vätska,
Det här är tecken på att du kan få en infektion. Kontakta din läkare omedelbart.

Post-C-sektionsåterhämtningssymtom
1. Du kan känna dig illamående
Omedelbart efter din c-sektion kan du känna dig illamående. Faktum är att du kanske kan kräka.

Illamående är en vanlig bieffekt vid anestesi, så dina sjuksköterskor kommer att vara redo för denna reaktion.
Om du känner till det, håll din bebis så snart du kan för att underlätta bindningen. De första två timmarna efter att ditt barn är född är en magisk tid att ansluta till din nyfödda!

Barn är anmärkningsvärt varna under den här tiden, så det är en naturlig möjlighet att spendera privat tid tillsammans med ditt barn och din födelsepartner. Om du planerar att amma din bebis, fråga sjuksköterskorna för att hjälpa dig att komma igång i återhämtningsrummet.

2. Smärta
Många kvinnor vill ha eller behöver ta receptbelagda smärtstillande läkemedel för att hantera smärtan i samband med de tidiga stadierna av deras c-sektionsåtervinning. Ibland kan kvinnor genomgå en c-sektionsåterhämtning, det är svårt att amma. Detta beror på att det är utmanande att placera ditt nyfödda korrekt vid bröstet när buken gör ont!

Även om det kan vara svårt, om du vill amma efter din c-sektion kan du göra det!
Se till att du har stöd till dig. Laktationskonsulter och po at: https://www.yoyopostpartumgirdle.com/

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>