gördel efter bukplastik 435325324324343DG

34242gg (2) 34242gg (8)

 

När det gäller graviditet, födelse och postpartum ”Vad man kan förvänta sig när man förväntar sig” är en myndighet för resurser för mammor. Så när gemenskapen av WTE Moms kom ut i stort antal för att rösta på Bellefit Corset / Girdle som ”Best Belly Band of 2017″ var vi bortom glada! yoyo korsett efter graviditet

Vad du kan förvänta dig, mamma måste ha priser ger äkta mammor chansen att nominera produkter som de har försökt och älskat. En mamma av tvillingar som nominerade Bellefit-korsetten beskrev den lättnad hon kände när hon först satte den på, en känsla av att tusentals mammor ekade i sin nominering.
Emma Bing, Livsstilsredaktör av vad man kan förvänta sig, ”För nya mammor som vill känna sig mer bekväma och säkra medan kroppen är läkning, är detta [Bellefit] Belly Band för dig.”
Mer än 6 000 nomineringar lämnades till WTE-priserna i år för övervägning i 20 kategorier. The Best Belly Band kategori hade 6 finalister som fick tusentals mamma röster slutligen välja Bellefit som The Best Belly Band av 2017.

Vad du kan förvänta dig, mamma måste ha priser Vinnare tillkännagavs av Emma Bing i en spännande Facebook Live Event värd av What to Expect den 7 november 2017 gördel efter förlossning.

Bellefit är bäst. Jag har använt den efter båda mina graviditeter. Värt investeringen speciellt om du planerar att få fler barn!
Bellefit skulle vilja ge ett varmt tack till alla de underbara mamas som litar på Bellefit med sin postpartum återhämtning!
Dessa glada mammor bär Bellefit Belly Band! yoyo gördel efter kejsarsnitt

Det stora med dem är de för evigt. Jag bär mina för andra gången efter graviditeten. Jag håller med om att de är en livräddare. Jag känner mig normal när jag bär en.
Träffa vinnarna av ”What to Expect Best Belly Band of 2017″!
För nya mammor kan livet efter barnet vara en oförskämd uppväckning och introducera okända stressorer till en annars rutinmässig livsstil. Dygnsmatningar, brist på sömn, blöjaförändringar och gråtande bebis är bara några av de justeringar som föräldrarna står inför när barnet är född. Med en sådan stor livsförändring behöver den sista mamma (eller vill) oroa sig för sin post-pregnancy kropp, diastasis recti eller, ännu värre, en smärtsam C-snitt snitt.

En mamma som har varit där har önskat något som kan göra allt bara lite lättare.

Om du aldrig sett vad en kroppsskapare kan göra, bild, ja, nästan alla kändisar du har sett på TV. De smidiga, felfria siffrorna händer inte utan lite hjälp. Dessa snygga underkläder arbetar genom att komprimera problemområden och eliminera utseendet på flab, celluliter och extra fett. Body shapers erbjuder:

En töjbar, bekväm passform;
Olika färger, former och storlekar;
Ett tonat utseende;
Alternativ för män;
Överkomliga.

 

Kroppsbehandlare visas ovanför smidig och minimerar, men stöder inte en postpartum kropp gördel efter förlossning.

Magen bandage å andra sidan är utformad med graviditet i åtanke och erbjuder tillbaka stöd under graviditeten för en bättre sömn.

Vissa är även utformade speciellt för att ge extra stöd som baby – och mage – växer under hela månaderna.

Inte bara det; Användning av magsbandage under graviditeten:

Gör det möjligt för många kvinnor att bära normala kläder längre, genom att täcka upp oförsäkrade eller knäppta byxor.
Lindrar obehaget i samband med de många förändringar som snabbt uppträder i nio månader.
Ger mild kompression för att hjälpa livmodern under fysisk aktivitet.
Uppmuntrar rätt hållning.
Erbjuder fortsatta fördelar efter födseln genom att hjälpa till att stänga klyftan mellan bukmusklerna.
Att ta magestöd Ett steg vidare
kvinna som har på sig korsettbandet Bands Bands är verkligen bra produkter som tjänar ett livskraftigt syfte. De bygger förtroende för dem som behöver det, samtidigt som de erbjuder tröst och stöd. Bellefit Maternity har dock tagit detta koncept ett steg längre. Bellefit Postpartum Girdle ger fördelarna med både ett magebandage och en kroppsform för kvinnor som nyligen har fött sin födelse.

Att bära en Bellefit C-Section Recovery Korsett eller Dubbel-Closure Girdle erbjuder skydd och stöd till C-snittets snitt. Det komprimerar samtidigt bukområdet och livmodern för att minska svullnaden på grund av vätskeretention.
De som lider av diastas recti kan hitta tröst med en postpartum girdle. Detta beror på att den erbjuder kärnstyrka och stabilitet för lyftning och bärning. Många kvinnor har funnit lindring i smärtan eftersom Bellefit Postpartum Girdle är konstruerad för att stödja och komprimera buken och ländryggen. Detta resulterar i förbättrat hållning och en snabbare återhämtning.

Belly Bandage Efter Pregancy yoyo gördel efter förlossning

Robyn började bära hennes Bellefit Dual Closure Girdle dagen hon levererade sin son. Hon bar den 24 timmar om dygnet under de första sex veckorna. Inte bara gjorde korsetten håller hennes kroppsställning rakt och tillåter henne att bära sin son med lätthet, men det låter henne sitta bekvämare, lättare obehag i ryggen – och efter nio timmars arbetstid var det en viktig funktion.

Hon blev förvånad över de positiva kommentarer hon fick om henne

 

view: https://www.yoyopostpartumgirdle.com/

 

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>